Not logged inC1 Owners C1ub
Top Home Help Search Register Login OpenID
Up Topic Open C1ub Section / Open General Chat / Where's the Forum gone?
- - By Mad_Accountant Date 13-03-2012 08:31
Is anyone else unable to access the Forum? I lost it yesterday and it seems to be still unavailable today?
Parent - - By superted Date 13-03-2012 08:45
Me too :-( wossappning pokecheck?
Hidden post (unapproved)
Parent - - By bolt-on-billy Date 13-03-2012 22:49
not just me then, thats okay.
Parent - - By Mad_Accountant Date 14-03-2012 08:51
Still missing :-(
Parent - - By jrw Date 14-03-2012 12:25
It is back now.
Parent - - By davemiller Date 14-03-2012 12:30
Oh, no it isn't!
Parent - - By Leec1 Date 14-03-2012 14:57
It is for me
Hidden post (unapproved)
Parent - - By davemiller Date 14-03-2012 15:19
Well, it definitely isn't for me - I can get up an old, cached, copy, but not a recent one   :(
Parent - - By davemiller Date 14-03-2012 17:58
And ... now it's back.

Hooray!  :)
Hidden post (unapproved)
Hidden post (unapproved)
Parent - - By superted Date 14-03-2012 21:04
According to pokecheck the hosting company have had some issues which he has been working around. It is back, but it may take longer for some people's DNS to catch up with it than others. (Almost sounds as if I know what I'm on about :-) )
Parent - By gxprice Date 15-03-2012 07:31
It was back last night but is down again this morning; hopefully the hosting company will get their act together soon (these kinds of issues aren't common these days so a little surprised).

Gary.
Up Topic Open C1ub Section / Open General Chat / Where's the Forum gone?

Powered by mwForum 2.29.3 © 1999-2013 Markus Wichitill